InDi biroju centra rekonstrukcijai piesaistīts Danske Bank finansējums

Danske Bank un SIA Ganību Dambja Biznesa Centrs noslēgušas līgumu par finansējumu 8,4 miljonu eiro apmērā investīcijām esošajā InDi biroju centrā, kā arī esošo saistību refinansēšanai.

Daļa no piešķirtā aizdevuma – 1,7 miljoni eiro – tiks izmantoti stāvvietu teritorijas paplašināšanai, iegādājoties blakus esošo zemes gabalu, kā arī InDi biroju centra 1. stāva telpu rekonstrukcijai 4 000 kvadrātmetru platībā, ar mērķi pārveidot esošās noliktavu telpas par biroju telpām. Tāpat rekonstrukcijas plāni paredz apkārtējās vides uzlabošanu nomnieku komforta līmeņa paaugstināšanai.

SIA Ganību dambja biznesa centrs pārstāvji norāda, ka uzņēmuma mērķis ir nodrošināt saviem klientiem mūsdienīgas biroja telpas, radītas, domājot par klientu darbinieku ērtībām.
Uzņēmuma valdes locekle un līdzīpašniece Zanda Zemniece klāsta: “Pirmā stāva telpu rekonstrukcija ļaus mums radīt citādu, Latvijā vēl nebijušu darba vidi. Atvērta tipa biroji tiek projektēti, koncentrējoties uz darbinieku komfortu.” “Paredzam, ka InDi centrā esošie augstie griesti, inženierkomunikāciju risinājumi un pasaulē tik ļoti iecienītais industriālais stils, kā arī āra atpūtas zonas ar terasēm un augiem, nodrošinās jauniem birojiem kāroto komforta līmeni,” tehnoloģiskos risinājumus un plānotos uzlabojumus ieskicē uzņēmuma līdzīpašnieks Andris Kreislers.

Danske Bank Latvijā vadītājs Raivis Kakānis uzsver: “Lai arī nekustamā īpašuma nozare nav tipiskākais mūsu mērķa segments, mēs esam atvērti sadarbībai ar uzņēmumiem, kuri īsteno pārdomātu un ilgtspējīgu stratēģiju. Esmu ļoti gandarīts par uzsākto sadarbību ar SIA Ganību Dambja Biznesa Centrs – uzņēmumu ar lielisku reputāciju un pragmatisku attīstības plānu, ar kuru mūs vieno ne tikai līdzīga izpratne par ilgtspējīgu attīstību, bet arī līdzīgas vērtības – godprātīga un uz kompetenci balstīta sadarbība –, kuras ievērojam savā ikdienas darbā.”

Par SIA Ganību dambja biznesa centrs:
SIA “Ganību dambja biznesa centrs” dibināts 2001. gadā un šobrīd apsaimnieko biroju centru InDi centrs Rīgā, Ganību dambī 31. Biroju centrs nozīmīgu rekonstrukciju piedzīvoja jau 2007. gadā, un pēc tās iznomājamā platība sasniedza 11 500 kvadrātmetrus. Biroju centrā savu mājvietu ir atraduši tādi zināmi uzņēmumi kā Bite Latvija, MSC SH Latvia, Mapei Latvija un citi.

Par Danske Bank Latvijā:
Īstenojot atbildīgu un ilgtspējīgu saimniecisko darbību, Danske Bank Latvijā saņēmusi apliecinājumu par tās īstenotās prakses atbilstību Ilgtspējas indeksa sudraba kategorijai.